DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

by - November 28, 2017

Selamat Morning !!

Perut kenyang baru lepas perkena nasi lemak dua bungkus. Ngantuk pulak mata ni. So mari segarkan mata buka reading list kat dashboard. Cari bahan bacaan pagi2 ni syok juga.
Wahh ramainya join DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA
Suka la blogwalking kat blog Nadia Izzaty. Sebab dia kemas je and aku rasa macam nak ada satu blog domain macam tu. Berbalik kepada Giveaway tadi, hadiah-hadiah yang ada kemain lah hebat. Selama ni duk tengok je kawan2 post kat Instagram diorang susun kotak2 Duck. 
Mana tahu ada rezeki terpijak kita kan dapat hadiah giveaway ni

1st winner
 Brand New Duck Scarves Satin Silk - Rich Monaco colour

2nd winner
Brand New Duck Whenever Planner 
 New ' Tadabbur ' book

Haaa tergugat iman kan tengok list hadiah ni kan. Jom korang join ramai2 and boleh la kita tambah2 lagi kenalan antara blogger 

                                                                                     
                                                                               

[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]

Tarikh tamat Giveaway ni 25 DECEMBER 2017

Syarat2 dia pun senang je. Semua syarat2 aku dah follow. Pagi2 ni buka blog yang sangat2 kemas susun atur dia rasa fresh okay kepala otak hehe

You May Also Like

8 comments