12 March 2017

Cuti Sekolah 2017

Okay..dah boleh lah plan start apply cuti yang tah tak tahu dapat approve ke tak .
Tension mak.
Sebelum2 ni memang tak apply pun cuti time cuti sekolah sebab kasi can la kat kawan2 yang anak sekolah kan
Time tu la nak bawak anak berjalan . Nak hantar anak balik kampung jumpa opah atuk
Tapi start 2017 ni Ummi pun dah jadi salah seorang perebut cuti haha
Dah la 3 bulan sekali boleh cuti
Lepas tu nak apply cuti pulak 7 hari je
Bertabahlah ya Ummi

No comments: