25 February 2017

Review Jujur : The Garage KL

Alhamdulillah
How la time flies too fast ??
Kejap je dua beradik ni membesar. Sorang dah 7 tahun darjah 1. Sorang lagi dah 2 tahun macam2 peel
So kitorg balik KL untuk celebrate birthday AdamAinnur
Celebrate lambat untuk Ainnur and awal untuk Adam
Semua pakcik makcik AdamAinnur sanggup ambil cuti untuk harini semata2 untuk anak buah tersayang.
PakLang AdamAinnur yang pilih tempat. Dia nak cari cafe2 hipster katanyaaaa. Sebab plan Ummi nak ke Nandos je.
The Garage KL
Area cafe betul2 sebelah Restoran Bambu kat Mrr2
So sampai lah kami ke tempat yang sudah di reserved by phone. Lewat 1 jam. Tapi sebab datang time ofis hour so tak ramai orang. Sebenarnya masa call reserved bagitahu nak floor bawah yang iols ingatkan ada floor paling bawah. Rupanya memang tempat makan dia kat atas. Kesian adik yang dalam pantang and mak yg berbadan comel menapak naik tangga.
So cafe ni agak tak sesuai la kalau nak bawak org tua yg tak boleh nak naik tangga. So hurmmm berapa overall rate nak bagi untuk cafe ni?
Rate : 4/10
Bawah ni review jujur untuk cafe hipster ni
1. Environment yang agak rare. Sangat kemas and cantik. I suka toilet dia. Cantik haha
2. Banyak menu yang takde. I tak tahu adik i lagi sorang order apa tapi sorang staff asyik cakap takde.takde.takde
3. Person in charge yang muka sombong gila nak mampus. Muka memang tak payah cakap la. Langsung tak friendly. Actually semua staff pun tak friendly langsung. Kecuali ada la sorg staff bahagian kitchen tu.
4. Kalau nak add on apa2, bersedialah kena panggil staff dia banyak2 kali. Sampaikan kitorg redha je kalau makanan yg di order tu tak sampai. Haha
5. So dalam banyak2 menu yang kami order tu, yang paling sedap Beef Bacon Carbonara. Yang lain, okayyyy je lah..

Begitulah pendapat jujur i untuk cafe ni.
Sekiannnn
Nanti kendian i upload gambar menu yang kitorg order ek

No comments: