13 December 2016

Bekal Suami Harini

Menu atas permintaan Walid AdamAinnur semalam

Nasi Goreng Ikan Masin Tenggiri dan Ayam Goreng Kunyit

Dah selalu Walid bawa bekal ke tempat kerja
Ummi pun dah terbiasa pulak siapkan bekal untuk Walid
Cuma ummi je tak bawak bekal
Maybe sebab kerja shift dan tak kisah sangat pasal makan ni

Haritu balik KL seminggu, seminggu lah risau apa Walid tu bawak bekal

Nanti Ummi update lagi ek menu2 bekal yang Walid bawa

Nota kaki: nampak tak ummi yang excited bab bekal2 ni siap belikan bekas sudu dengan chopstick tu.