11 August 2016

Washer Dryer, Welcome To My Wishlist

Haaaa cantik tak ?
Tadi dekat timeline FB ada satu shared pasal perkakasan rumah yang tengah trending

1st of course si Iron Philips 
2nd Periuk Noxxa

Memang dua list atas ni la jadi idaman kalbu buat ibu2 kannn..
Jangan tipu! Instinct keibuan i kuat okayy

And meh kita tambah lagi satu barang yang so far i blogwalking tadi memang berbaloi lah

WASHER DRYER !!!

Ni i browsed guna handphone
Nanti i bukak laptop i link kan blog2 yang review pasal washer dryer ni ye

I bukak website Senheng tadi.. kalau next year nak ambil macam okay je. This year i dah rembat peti ais. Installment dalam RM 140 sebulan selama 1 tahun. Pejam celik pejam celik dah habis bayar dah pun. Nasib baik pejam lepas tu celik. Kalau tak celik ? °__°'

Next year kalau dah selesa sikit ekonomi boleh lah ambil washer dryer ni pulak
So far i baca review, dari segi harga dan penggunaan, jenama Samsung paling okay.