05 August 2016

RM 150 Masuk Tekak

Hai
🙆 

Minggu ni i cuti balik kampung
Sedihnya haha sebab baru nak merasa cuti raya
Memang betul2 hujung2 Syawal baru dapat cuti

So aritu TokAyah AdamAinnur ajak keluar makan durian katanya
Plan nak ke Dataran Merdeka tapi Paklang AdamAinnur bagitahu dia baru lepas lepak dengan kawan dia and kawan dia bagitahu petang jam 5 lagi dah abis durian2 tu
So end up kitaorang pusing2 and makan durian kat Sri Rampai je
Kitorang ambil durian gred 101 2 biji dan 1 biji d24
Untuk 3 biji ni kitorang bayar RM150 uols

Hah!
RM 150 masuk tekak ni boleh kata tak berbaloi
Ni 1st time i rasa this gred of durian 
Selalu beli durian longgok2 je
Tak sedap la durian yang mahal2 ni
I suka durian yang basah2 and kecik2 ulas dia
So....lain orang lain tekak
I preferred durian kampung yang kecik2 tu

No comments: