05 August 2016

Kasut Adik Beradik Mesti Lagi Sedap

Hahaha
Korang perasan tak 
Korang beli la banyak kasut ke shawl ke baju seluar ke
Tapi hak adik beradik jugak yang selesa hehe

So korang macam nak send gambar apa benda korang beli or gambar OOTD kat group whatsapp adik beradik
Then adik beradik tak nampak benda yang korang nak ketengahkan tu
Yang dinampak, kasut milik beliau yang kakak dia rembat hehe
I pun tak terkecuali jugak
I nampak shawl2 yang dorang rembat memang i sent ' dik pm shawl dik '

Well, this is siblings problem babe
Milik adik beradik paling selesa

No comments: