09 August 2016

Groceries List #teratakwalidummi

Hai

Kat Batu Gajah ni kalau nak beli barang dapur elok lah ke TF Value Mart
Barang2 Inshaa Allah murah dari tempat lain
Kat sini ada Tesco tapi jauh sikit di Seri Iskandar, Station 18
Kedai runcit lain ada Wah Seah, Kedai Sekupang and kedai2 lain yang agak murah jugak kalau malas nak parking kat TF tu.

So ni i da listed kan barang2 untuk bulan ni
Senang list kan ikut position barang2 yang ada kat kedai tu
Senang nak tick mana barang2 yang dah dibeli
Setakat ni lah..memang akan beli apa yang dh di listed kan dan takde bendasing lain haha
Nampak tak disiplin kat situ
Kalau ada pun ada lah satu dua kudap2 si AdamAinnur
Lepas beli memang terus balik 

Baru lah namanya MEMBELI BELAH

Eh. Baru teringat
Lupa tulis beras °__°'