05 August 2016

Dari Ipoh Menunggu Roti Canai P.Ramlee

Hai Assalamualaikum 

Kenapa roti canai P.Ramlee ?
Sebab muka pakcik ni iras2 P.Ramlee

Pakcik P.Ramlee ni dah berniaga roti canai dari i kecik tadika kot.
Sekarang dah 30 tahun
So agak2 berapa tahun dah dia bergelumang dengan roti canai beliau ?
Tapi sekarang anak2 perempuan dia je duk tebar roti tu
Hebat okay bila i tengok yang tebar tu perempuan.

So dari Flat Seri Terengganu Sentul sampai la Opah AdamAinnur pindah ke Flat PPR Batu Muda Jalan Ipoh, pakcik P.Ramlee ni still berniaga and rasa, texture, warna semua still sama

Makyang AdamAinnur kerja di Australia 
Yes kerja yang orang duk viral kerja kena tipu ls ape lah 
Come on la guys..uols yang nak masuk cara senang, amik agent tak tentu hala pastu pergi viral pergi sana mostly asyik kena tipu.
Kalau still bujang, i rasa tak salah merantau tempat orang cari pengalaman 

Eh dah lari topic !
So Makyang AdamAinnur sangatlah craving kan roti canai banjir P.Ramlee ni
I sent gambar ni kat dia and dia nangis haha 
Bertabahlah Makyang
Tahun depan balik makan la seguni roti canai pun

Ni pun cuti seminggu hari2 intai kat tingkap tengok pakcik P.Ramlee berniaga ke tak.

Dalam minggu ni sehari je dia berniaga  

Why la pakcik...i datang dari Opoh kot nak makan roti canai....

No comments: