31 July 2016

New Header Lagi ?

Ni update guna handphone je
Tengok lah..esok lusa kot tukar gambar header tu
Saje bagi nafas baru

Sebenarnya tengah bosan nak menunggu shift kerja abis pukul 8 pagi kejap lagi

#bertabahlahnak

NEW CHAPTER IN NISSA'S LIFE

Awal bulan Julai 2016 hari 1st lapor ke tempat kerja baru di Batu Gajah Perak
Like seriously..........benda paling paling paling tak suka is kena cari kawan baru and nak biasakan diri kat tempat baru..
Sebelum ni time tukar Perak dari Selangor pun ambil masa 4 tahun kot baru jumpa geng yang betul2 satu kepala.
Ni dah masuk tempat baru ni nak ambil masa berapa lama pulak ?

So far harini dah masuk hari ke 31 la kerja kat sini .
And ...hurmmmmm of cozzz la memang boring gila.
Takde kawan nak gelak2
Takde kawan nak sembang2 merapu
No gossiping
Erghhhh what a bored life !

1 Ogos sampai 9 Ogos ambil cuti nak balik KL
So Abang Adam Ummi bagi cuti sekolah ya
Tahun ni Abang Adam boleh la nak ponteng2
Next year dah naik darjah 1

2 minggu lepas kat tempat kerja, kerjanya merewang je
Tau ke merewang?
Duk potong2 bawang cili semua tu
Macam2 lah menu kat tempat kerja tu
Boss pulak kaki makan, bagi duit suruh anak buah beli barang and masak
Okay la..lain tempat lain perangai boss nya.
Tapi kau boleh tak bayangkan merewang dengan bosannya?
Selalu nak masak2 ni best ada kecoh2 semua kan
Tapi disebabkan susah noooo aku nak biasakan diri kat tempat ni so krikk krikk krikkkkk je la