30 June 2016

#kawansampaitakdegigi Iftar di Signature KLCC

Macam biasa

Aktiviti once a year. Yes at least once a year wajib we ols meet up . Cari jugak 1 date yang we ols can hang out gelak macam orang keliling tiba desippear  semuanya.

So 28 June haritu start conversation di whatsapp group. Kat mana nak jumpa? Pukul berapa? Every yearrrrr macam ni lah..dah suntuk2 baru nak cari tempat.

Bayangkan once a year nih nak jumpa muka sekor2....end up jumpa kat foodcourt KLCC tu je ha..memang sifat zaman sekolah tak pernah hilang even we ols dah masuk 3 series. LoL

#foodcourtforever

Actually sebenarnya masing2 tak nak keluarkan pendapat sendiri. Sebab takut kena bash. So alang2 da sebut KLCC memang i terimbau kembali lah kesedapan sizzling kt foodcourt tu. So i lah kena bash sebab pilih foodcourt. Pandai korang kan. Tapi bila sampai sana, i ordered beef lasagna sebab terpengaruh dengan hakak meja sebelah haha. Tapi i curik jugak Nieda punya sizzling and menyesal sebab dia curah semua cili padi kat sizzling tu.

So lepas iftar dekat foodcourt terus cari tempat lepak minum2. Singgah Dome pulak. My 1st time minum situ and i tak sure nak order ape. Kalau Starbucks for sure Green Tea Cream. So ni i ordered Calamansi with sprite. Rasa masam2 sikit. Sedap.

Okay. So lepas ni agak2 bilalah boleh berkumpul lagi dengan makcik2 ni.

No comments: