21 April 2015

Akibat Mengidam Tak Dapat

Puhhhh
Satay ikan ni ummi teringin masa Ainnur dalam perut lagi
Merata cari tak jumpa
Bila dah jumpa dalam Facebook ada yang jual, malas pulak nak call

Sekali haritu ada kawan ummi balik Ganu
Dia tanya nak ke? Ofkozzzz ummi nak
RM13 dapat 100 cucuk sekali sos

Last ummi makan ni tahun lepas kat Teluk Intan
Ada kerja kat sana time tu

Bila makan ni memang menggamit memori betol
Ye lah..last makan waktu tu, masa sekolah rendah agama
Secucuk rm0.10 waktu tu
Sekarang harga tak tahu la berapa secucuk
Tambah 6% GST lagi
Uhuk uhuk uhuk (batuk gatal)

Tapi bila tanya kawan2 kat perak, Walid semua cakap tak penah makan

So...
Haritu mengidam tak dapat kan
Ha.
Hadap lah sorg2 100 cucuk ni
Makan sampai muntah haha

1 comment:

Eellee Nana said...

Sedap sate ikan ni or lokceng. Hehe. Meh jalan kelantan sis, kat sini pun bnyak :)