19 March 2015

Review Jujur : Herbalblend Krim Shaklee

Assalamualaikum
Malam ni nak buat review product
Ainnur kena ruam yang sangar teruk
Ruam susu + ruam sebab cuaca panas
Dah macam2 krim pakai
Rasanya ada dalam 5 krim da pakai
Siap bawak ke klinik
Krim doktor pun sapu
Tepung ubi pun dah guna
Still tak jalan jugak
Last sekali mak mertua pakaikan tiger balm
Time tu kesian tengok Ainnur sebab muka dia jadi gelap plus busuk sebab balm tu
Hilang dah bau baby
Okayy ummi dah x tahan
Google lagi
Cari lagi apa lagi krim untuk hilangkan ruam ni
Then ada baca satu blog ni pasal krim dari Shaklee ni
Terus contact dengan sorang kawan yang memang jual product Shaklee ni
Harga RM23 tak silap
Alhamdulillah
Muka baby Ainnur dah licin
Yeay ~~~
Tapi still kena berhati2 la
Lepas susu memang kena lap pipi dia betol2

2 comments: