27 February 2015

Ainnur Khaalishah

Alhamdulillah
Selamat melahirkan puteri Ummi and Walid

07 February 2015
0914 pm
Hospital Besar Ipoh
3.90 kg

Besar kan ?
Tapi Alhamdulillah
Lepas dua hari menanggung contraction
Meneran sorang2 dalam labour room
Dua kali je staff nurse masuk untuk tengok bukaan and sambut baby
Tiap kali rasa baby nak keluar tiap kali tu ummi jerit panggil nurse
So.....
Selamat semuanya ~~
And yang paling seronok,

TAK DE JAHIT !!

Wiwiwiwiwi
Hati ini sangat seronoknya pun hadoyyyy
Rasanya sebab tak jahit ni sebab Adam dulu bsalin jahit, then jahit tu terbukak (tetiba rasa ngilu). Pastu g klinik swasta untuk jahit balik

So maybe la kulit kat situ da ketat kene jahit dua kali
Haha
Tu yg 2nd deliver baby tak jahit

Ini adalah dari logik akal ummi
Haha

Harini dah hari ke 21 ummi berpantang
Sangat lah boring

Tak sabar nak balik rumah !!!