13 November 2014

Mengandung tu bukan gemuk lah,gemok !!

[NADA MARAH]

Sakit pulak hati ni
Dengan kawan sekerja
Nak dipost kat FB kang mula la kata kita sentap la apa la
Bukan sentap tapi rasa nak lempang sekor2
Bila tengok kita mengandung, mulut tu mula la bercakap2
Badan besar la
Makan banyak la
Nak masuk pintu tak muat la
Hellloooo
Kau mengandung,perut kau macam kerengga ke ????
Pelik betul
Memula bila bercakap macam tu kita boleh accept as bergurau lah
Tapi kalau dah hari2 bercakap topic yang sama,
Memang rasa nak bagi pelempang
Ye lah.
 Korang dikurniakan badan yang solid molid
Aku ni badan berangka besar
Tapi atleast aku tahu aku sihat
Nak makan 3 pinggan pun, tak salah.
Sebab lepas bersalin boleh kembali kepada rutin harian
Makan sesuka hati
And
Jogging, cardio.
Tak macam korang yang makan pun disekat2
Get a life people !!

No comments: