03 November 2014

Jalan-Jalan Ipoh - Plan B


Minggu lepas Walid ambil cuti sama hari dengan Ummi off
actly bukan cuti pun tapi walid replace cuti sebab ada kerja lebih masa

Pagi tu kitorang ke swimming pool Ipoh 
bawak si Adam mandi swimming pool 
budak ni kena biasakan dia dengan air
so far sekarang da ok la dengan air
dah tak macam dulu 

Selesai mandi, Ummi ajak Walid jalan2 sekitar Ipoh 
kitorang pergi ke area Pekan Ipoh 
nak perkena ais kepal
jom jalan2 tengok gambar dulu ye 


ni menu yang ada dalam stall ais kepal ni
kalau nak datang sini cari je cafe Plan B
masuk dalam tu, jumpa lah stall ni 
Ummi amik Busybee

ok lah rasanya
tapi macam tak bes sebab nak makan kena tadah ais kepal tu guna paper 
kalau masuk dalam plastik bag dan ada straw kan senang 



weeeeee
I'm months pregnant !!


baju ni Ummi beli dibutik Cala Qisya Station 18 
harga RM 129



  
haippppp buat apa tu Walid ???


konon2 maternity shoot la nih ~~


suka gambar ni 
tapi gambar Adam scary gile 


jantung hati 
pengarang jantung 

aichehhhh~~

gambar ni Ummi and Walid paling suka 
sebab Adam yang snap kan 



No comments: