23 August 2014

Apa Masuk Dalam Perut ?? erk ??!!

Assalamualaikum 
hari ni nak bercerita pasal makan.



 Ice cream !!
aiskrim ni kalau masuk dalam perut ada la dekat 3 batang paling minimum sekali makan
kadang2 si Adam ada jugak menyibuk nak jugak
padahal aiskrim dia da siap beli
nakkkk jugak yang Ummi punya
tapi Ummi pandai..
Ummi makan yang luar, Adam makan yang part dalam
sape yang pernah makan aiskrim ni tau la apa rasa yan bahagian luar tu..
perghhh boleh kecur air liur woooo



Ini time Ummi lapar jam 10 malam tak silap
buka peti ais nampak ada kek belang peninggalan Opah Adam 
masuk dalam microwave
makan time panas2
layan ~~~~


Durian tu durian bukit orang asli 
kecik2 je buahnya
tapi isi dia ~~
memang terbaik
beli 5 biji RM 10


Ini memang favourite Ummi and Adam 
kitorg kalau makan ni siang malam pun tak pe
Tapi Walid tak suka
rugi...rugi ..


Oren tu memang besar gile..
3 biji RM 10
tapi nyonya tu tipu la..
kata manis sangat 
tapi ni manis sikit je..
dosa tau nyonya ni tipu ibu mengandung 
T_T


Dan ini adalah yang terbaik di kalangan yang terbaik
Cekodok Pisang
nampak buruk je kan 
tapi rasa dia perghhhhh
rasa pisang lebih 
tepung jangan banyak 
gula dan garam 
no baking soda. paling tak suka cekodok letak baking soda


xoxo
sekian dari Ummi yang sedang kuat makan....

No comments: