09 August 2014

3 minggu adik Adam

Kelmarin pergi buat check up kat klinik
Mak aihhh punya lah lama tunggu

Biasalah kalau klinik kerajaan ni
Ke swasta sama je ?

Ummi lupa bila last date period
Sebab busy kerja outstation bulan 5 haritu

So doktor suruh scan untuk tahu ketepatan due date baby nak deliver

Ooo boleh tahu umur baby bila scan rupanya..
Sebab masa Adam dulu ummi pun tak sure bila last period
Bila nurse tanya,ummi main bedal je hahaha
Tapi tengok ok je doktor tak cakap apa2

Tekanan darah ummi rendah
Berat pulak naik sekilo
So dalam sebulan ni 3 kali ummi kena jumpa doktor

Haiyooo
Baru 13 minggu woooo

Ummi tunjuk gamba scan kat Adam
Bukan main seronok lagi dia tengok adik dia.

Duduk elok2 dalam tu ya adik.
Jangan nakal2 tau :)

2 comments:

Amanda Suria said...

Tahniah nissa..akak tumpang hepi baca goid news ni...jg kandungan elok2 ye

Nissa Irna said...

thanks sis .. doakan2 ye selamat semuanya