25 June 2014

Adam Khaalish is gonna be a big brother !!

Alhamdulillah
Kandungan da masuk 8 minggu

Kebetulan Adam kena demam campak
So Ummi dapat cuti 3 hari untuk teman dia

Susah Adam ni dia tak nak minum air kelapa
So campak dia tak nak keluar habis.

Pregnant kali ni rasa macam teruk sikit
Masa Adam dulu Ummi relax je
Tak de muntah loya semua

Tapi kali ni,
Pagi2 loya tapi muntah takde
Badan rasa lemah ya amat
Memang katil and bantal je la ubatnya
Kesian kat Walid
Sebab Walid pun kena tempias alahan ni
Ummi tak boleh bau yang kuat sangat
Wangi tak boleh
Busuk lagi lah tak boleh

Ummi memang susah nak telan susu and apa2 supplements untuk preggy mummy

Masa Adam dulu susu soya and air kelapa je

Tapi kali ni nak elakkan air soya sebab tengok kulit adam tak berapa cantik even putih
Putih tu for sure ikut Walid Adam

So Ummi minum air kelapa je lah
And nak banyakkan makan buah

Doakan Ummi selamat mengharungi saat2 mengandung ni ya

Xoxo

No comments: