19 April 2014

TESTIMONI and REVIEW from KHAALISCIOUS's CUSTOMERS

ASSALAMUALAIKUM

Pernah baca satu post tentang produk Khaaliscious tak ?

Kalau terlepas pandang ke boleh baca balik kat sini

Krunchy Choc By Khaaliscious

So malam ni nak re-post balik semua komen2 dan review customers yang dah mencuba Krunchy Choc by Khaaliscious ni

Ini pada sesiapa yang tak de account Instagram.
Mana yang ada Instagram tu boleh lah follow Khaaliscious ya

Ni sebahagian je tau
Kalau nak baca details boleh cari kat >> #KrunchyChocReview







so camne?

ada rasa2 nak mencuba tak ??

boleh terus direct whatsapp saya

Nissa Irna 
016 6661481 

ehh ehh.. 
rasa cam nak buat giveaway 

yayy or nayy ???