14 March 2014

PEMENANG GIVEAWAY PANDORA

DRUM ROLL ~~~

sorry la ye sebab lambat umumkan pemenang giveaway ni 
semalam banyak pulak keje nak disetelkan.
masuk kerja shift malam pulak tu .
ni pun baru bangun tidur lepas balik jam * pagi tadi 

ngeh ngeh ngeh 

okay tanpa membuang masa

nak tahu sape yang bertuah tu ?

boleh tak nak pending lagi sehari ??

hahahaha 
okay gurau !!

mempersembahkan !!!




















so kepada yang bertuah 

18 . http://norshafikahaf.blogspot.com/

54 . http://firzanahazhar1.blogspot.com/

KEPADA YANG BERTUAH SILA HUBUNGI SAYA MELALUI EMAIL YA

nissairna@gmail.com

PENEBUSAN HADIAH BERAKHIR 18 MAC 2014

pada yang nak cuci mata tu nak tengok koleksi Pandora boleh klik SINI 

harga ? ada dalam Instagram < lovekhaalishgarage>

kalau tak de instagram boleh bgtau saya code gelang yang mencuri hati anda dan saya akan bagitahu harga


* nak buat giveaway untuk mengenyangkan perut pulak ... sape nak angkat kaki !!!

14 comments:

N-fiq :D said...

Congrats!

Ayu sukatiakula said...

tahniah pada yang menang..takdak rezki i

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tahniah ye kepada pemenang (^^,)

Ayie Atiqah said...

tahniah pemenang Pandora =)

yang baik Ishak said...

tahniah kepada pemenang. nampaknya kena beli sendiri tak merasa dapat percuma... huhuhu

Sha Fieka said...

Alhamdulillah rezeki :) Thanks sis :)

Precious Cla said...

AKU X MENANG...*nangis sendu2* haha....

Sheera Azmy said...

Wah, untungnya. Tahniah buat pemenang. Takde rezeki di sini. Sedih sikit. Hehehe

Bbwana adienia said...

tahniah pada yang menang..

Cik TK said...

Alaaa~ Takde rezekila nampaknya... huhu~

Tahniah kepada pemenang! =)

Ina Amani said...

Sobss em congrate you all. Tadak rejeki. Mengeyangkan perut??? Nak nak *angkat perut*

Syuhada Salleh said...

thniah semua!

MG schmidt said...

bru nk check result
kalo mng msti xleh nk claim adiah ni ..huhu :)
bergaya la nnti winner dgn pandora :)

Mama Darwiish said...

Wah syok nye...tahniah semua ^_^