PEMENANG GIVEAWAY PANDORA

by - March 14, 2014

DRUM ROLL ~~~

sorry la ye sebab lambat umumkan pemenang giveaway ni 
semalam banyak pulak keje nak disetelkan.
masuk kerja shift malam pulak tu .
ni pun baru bangun tidur lepas balik jam * pagi tadi 

ngeh ngeh ngeh 

okay tanpa membuang masa

nak tahu sape yang bertuah tu ?

boleh tak nak pending lagi sehari ??

hahahaha 
okay gurau !!

mempersembahkan !!!




















so kepada yang bertuah 

18 . http://norshafikahaf.blogspot.com/

54 . http://firzanahazhar1.blogspot.com/

KEPADA YANG BERTUAH SILA HUBUNGI SAYA MELALUI EMAIL YA

nissairna@gmail.com

PENEBUSAN HADIAH BERAKHIR 18 MAC 2014

pada yang nak cuci mata tu nak tengok koleksi Pandora boleh klik SINI 

harga ? ada dalam Instagram < lovekhaalishgarage>

kalau tak de instagram boleh bgtau saya code gelang yang mencuri hati anda dan saya akan bagitahu harga


* nak buat giveaway untuk mengenyangkan perut pulak ... sape nak angkat kaki !!!

You May Also Like

14 comments