27 March 2014

MISI MENCARI PRINTER



Assalamualaikum 

Sekarang duk sibuk nak cari printer lah 

dulu masa kerja kat Ampang, senang 
pakai printer tempat kerja je.

sekarang ni 
kat tempat kerja pakai printer yang model lama 
yang pakai kertas karbon tu
alahhh camne nak explain kan nih ??

ha jap !!




google

ha ni lah dia

tak paham betul lah management tempat kerja nih 
orang semua dah maju ke depan 
dia duk le undur ke belakang 

ce maju ke depan sikit 
leh gak tumpang nak print apa yang patut 
hik hik hik 

tapi kalau dalam bilik kerani punya lah canggih manggih (ada ek ayat nih)
printer yang ada

kita yang duk kerja mengadap customer (customer ke?) ni tebalkan muka sebab still guna benda yang lapuk dek zaman nih 

so ni tengah meng-GOOGLE la nih 
brand apa yang senang pakai and menjimatkan 

ada lah sikit projek nak dibuat :)