12 March 2014

GIVEAWAY GIVEAWAY GIVEAWAY..pandora !

[ STICKY POST ]

SIAPA TAK NAK HADIAH PERCUMA?
SIAPA NAK GELANG PANDORA???
HAH??!! PANDORA ? bior benor kamu yong .... ( haha ni longhat perak nih )
KALAU NAK CEPAT ANGKAT JARI, TEKAN2 KEYBOARD TU JOIN GIVEAWAY NIH 

giveaway ni buat dalam Instagram sebenarnya.
tapi rasanya macam nak combine untuk para blogger2 tersayang

ingat tak haritu ada cerita pasal PANDORA kat ENTRY NI?

haaa so kali ni Ummi sendiri nak jual sendiri 
InsyaALLAH ada rezeki yang datang nanti 
tapi stock ni akan release pada 10 MAC 2014
so tunggu ~~~~

So sempena permulaan produk dalam Khaalistyle under label LoveKhaalish Garage ni, Ummi berbesar hati nak meng-hadiahkan 2 orang.. dengar tu ~~~ 2 orang yang bertuah untuk menyarungkan gelang PANDORA ni di tangan mereka.

ehhh ehhh~~ sebelum tu 

ini INSPIRED PANDORA tau
nampak sama tapi bukan dia
gitew~~~~

okay cukup membebel. jom Ummi terangkan syarat2 GIVEAWAY 

******************************************************


ha ~~ tema black and white gitew ~~

SYARAT-SYARAT UMMIJOURNAL GIVEAWAY

1. FOLLOW BLOG UMMIJOURNAL.BLOGSPOT 
2. BUAT ENTRY BERTAJUK " SAYA NAK MENANG PANDORA "
3. LETAK BANNER DI ATAS DI ENTRY TERSEBUT DAN BACKLINK KAN KE SINI 
4. TINGGALKAN KOMEN " tolong....saya nak PANDORA" DI ENTRY INI DAN TINGGALKAN URL ENTRY GIVEAWAY ANDA. 

GIVEAWAY NI BERMULA HARINI 06 MAC 2014
GIVEAWAY INI TAMAT PADA 12 MAC 2014

PEMENANG ADALAH BASED ON LUCKY DRAW
*KOS PENGHANTARAN HADIAH DITANGGUNG PEMENANG 
RM 6 JE HEHE

untuk ke entry seterusnya, sila lihat older post ya ~~

102 comments:

Lea Azleeya said...

tolonggggggggggggg....saya nak PANDORA....

http://sotskirt.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Ayie Atiqah said...

" tolong....saya nak PANDORA"
http://ayielifememory.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

azman Arsad said...

tolong....saya nak PANDORA
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Cik Puan Fadli said...

kunjung balas dari The Queen Of Fadli..mekaseh dik sbb jadi followers akak yg ke-201...dah picit button follow kat atas # 114..in sha allah, nnt akak join giveaway nie naa...ptg sket kot..hehehe..

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tolonggg....saya nak PANDORA

http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Siti Nooryanawati Mohamed said...

SAYA NAK MENANG PANDORA
http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

MG schmidt said...

MG joined :)
tolong....saya nak PANDORA ^_____^

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

eyqa yushaiza said...

tolong....saya nak PANDORA !!

http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Anem Zahar said...

Tolong.... Saya nak PANDORA!
http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Nur Aaisy said...

tolong....saya nak PANDORA

http://nuraaisy.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Precious Cla said...

Tolong....saya nak PANDORA !

http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Amir Khalis said...

saya tak suka pertolongan tapi....

tolong..... saya nak PANDORA!

http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

ciknadrahismail said...

salam
tolong....saya nak PANDORA
http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Nur Sharwani said...

" Tolong..saya nak PANDORA"

http://deyawanny.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

N-fiq :D said...

Tolong....saya nak PANDORA !
http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Nur Madihah said...

Bismillah
Tolong....saya nak PANDORA ^_^
http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

mOoN said...

tolong....saya nak PANDORA!

http://www.munirahizzan.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Karimah Zulkafali said...

Tolongg.....saya nak PANDORA!
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

nor ainza said...

tolong....saya nak PANDORA

Mintak - mintak ada rezeki nak menang . AMIN

http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Sha Fieka said...

tolong....saya nak PANDORA

saya join, harap bertuah..aaminn :)

http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Anisyamir Leejo said...

tolong....saya nak PANDORA

http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Sarah said...

Tolong....saya nak PANDORA

http://byunbaekxoxo.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Ain Nafisha said...

tolong....saya nak PANDORA
http://fryingfishyy.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Ain Nafisha said...

tolong....saya nak PANDORA
http://fryingfishyy.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Mirah Halim said...

Tolong...saya nak PANDORA
http://lazymenaip.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Adinda Baizura Mazlan said...

Tolong....saya nak PANDORA !

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Maryam Jamilah said...

Bismillah. Joined :D
Tolong....saya nak PANDORA!
http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Tashira Sha said...

Tolong....saya nak PANDORA !

http://ohmysecondblog.blogspot.com/2014/03/giveaway-saya-nak-menang-pandora.html

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 135
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

MiaLovetto ^^ said...

Ehem ehem. Saya join.
Tolong....saya nak PANDORA ^^
http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

sYiRa LoKMaN said...

tolong....saya nak PANDORA

http://syiralokman.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Ira Ceri said...

Tolong... saya nak PANDORA !!

http://syahiraceri.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

pemilik hatiku said...

tolong....saya nak PANDORA ! :))

http://siapasayasekarang.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

~Cousin Forever~ said...

tolong....saya nak PANDORA

http://friends-jannah.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Diyana Wan said...

tolong....saya nak PANDORA

http://diyanawan.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Bbwana adienia said...

tolong....SAYA NAK PANDORA

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Amirah Azman said...

tolong....saya nak PANDORA ! :)
http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Eellee Nana said...

tolong....saya nak PANDORA!

http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

yang baik Ishak said...

tolong....saya nak PANDORA
serius kena tolong nie... :P
http://yangbaik.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Ain XO said...

tolong....saya nak PANDORA :)

http://ainexo96.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

siti fatimah said...

http://sfhbelog-taip.blogspot.com/2014/03/giveaway-giveaway-giveawaypandora.html

siti alfakhishah aman said...

tolong.. saya nak pandora..

ni link saya : http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/03/segmen-saya-nak-menang-pandora.html

hanaNabyllah said...

tolong....saya nak PANDORA :) http://bangtanboysplanet.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Akif Imtiyaz said...

Assalamualaikum..
Salam Ukhwah Fillah ...
tolong....saya nak PANDORA
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Mea Away said...

tolong....saya nak PANDORA

http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Ayue Idris said...

tolong....saya nak PANDORA

http://mii-and-himm.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Inlove -wanda said...

Tolong...saya nak P A N D O R A :')

http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Huda Zulkafali said...

Joined :D
Tolong....saya nak PANDORA!
http://missprecious0902.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

myra azmee said...

Tolong ... saya nak PANDORA

http://myraazmee.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Faten Meera said...

tolong....saya nak PANDORA ^_______^


http://blog-giveaway-fatenmeera.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Ina Amani said...

tolong....saya nak PANDORA

http://havinue.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Jue Azrin said...

tolonggggggggggggg....saya nak PANDORA....
http://jueazrin.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Shafyqah Azry said...

Tolongggggggg saya nak pandora!!!!
http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Sally Yatiey said...

tolong....saya nak PANDORA

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Nuur Najihah said...

Tolong....Saya nak PANDORA

http://jasmineamaryllis.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

shahida rahim said...

Toloooong.... Saya nak PANDORA!
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Mastura Aziz said...

tolong....saya nak PANDORA
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Firzanah Azhar said...

tolong....saya nak PANDORA ;- ....

http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Aisyaaa said...

tolongg....saya nak PANDORA :(

http://tsukkieee.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Izz Hazwani said...

tolong... saya nak PANDORA.
http://undeniableethought.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Cik Nuoi said...

tolong....saya nak PANDORA

http://patungpink.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

eyna said...

tolong....saya nak PANDORA !
http://chocolatefreeze.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Fify Firdausi said...

tolong....saya nak PANDORA

http://fifyfirdausi.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Mama Darwiish said...

tolong....saya nak PANDORA

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Hafiza AizZawa said...

Fiza join..
tolong....saya nak PANDORA ... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

mahirah mohd said...

tolong....saya nak PANDORA ;)

http://eiramahirah.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Eraz Fadli said...

Tolong... Saya nak Pandora..

http://www.erazfadli.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Sammy Winchester said...

please.. i want pandora.. QuQ)..sobs..
http://chaosinnotime.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora-quq.html

amira solehudin said...

tolong....saya nak PANDORA :)

http://gadizzspectaclezz.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

ejulz said...

tolong....saya nak PANDORA

http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

zamizi jusoh said...

tolong....saya nak PANDORA
http://kecekkira.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Fatina said...

tolong...saya nak PANDORA~~

http://fatinamdzfr.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

dilakhir said...

" tolong....saya nak PANDORA"
JOIN :)

http://myimpian11.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Cik Tylia said...

Tolong......Saya nak PANDORA"

http://tyliaday.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora-by-ummijournal.html

Cik Alyea said...

tolong....saya nak PANDORA
http://cikalyea.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

dia nadia said...

tolong....saya nak PANDORA
http://missnadia26.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

ainrisya said...

" tolong....saya nak PANDORA"
http://ainrisya.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Thezackprince said...

"tolong...saya nak PANDORA"

http://cenderahation9.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Sheera Azmy said...

" tolong....saya nak PANDORA"

http://sheerachocolate.blogspot.com/p/saya-nak-menang-pandora.html

Mrs FaRa said...

tolong....saya nak PANDORA

Fara Join :)

http://mrsfara.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Nur Sakinah® said...

Assalamualaikum sis..saya join.

" tolong....saya nak PANDORA

http://cinta5november.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Fatin Roslan said...

" tolong....saya nak PANDORA"
http://fatin-rose.blogspot.com/2014/03/giveaway-giveaway-giveawaypandora.html

Farhana Azman said...

tolong....saya nak PANDORA
http://annoyingdramaqueen.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

harap sangat menang. 12 march is my birthday :D

Hajar Nizam said...

Tolong...saya nak PANDORA !

http://hajarhikaru.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Farhan Kerewx said...

http://aimlesstalkt.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html
tolong...saya nak PANDORA!!!

Bismillah :) hrp2 dpt mng

nana kimie said...

" tolong....saya nak PANDORA"

http://nanakimie.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

✿ Nasihahaha ✿ said...

tolong....saya nak PANDORA

http://cek-asayangawak.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Miss Ika said...

Assalamualaikum
tolong....saya nak PANDORA.
I wan to win Pandora Bracelet <3
Follower number: 190
http://notamanjaku.blogspot.com/2014/03/i-want-to-win-pandora-bracelet.html

Mia :) said...

tolong....saya nak PANDORA !

Joined :D
http://hakumahumenang.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

NURUL NADIA said...

tolong....saya nak PANDORA!!

http://nadiaadnan90.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

fara lulu ^^ said...

tlgggg... saya nak pandoraa hehe
http://faralalalala.blogspot.com/2014/03/saya-nak-pandora-d.html

Ayu sukatiakula said...

" tolong....saya nak PANDORA"

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Kenit Cinonet said...

tolong .... saya nak PANDORA :)

http://rusukiri.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Cik TK said...

"tolong....saya nak PANDORA"

http://tetikusmerah.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Nurzakiah Hanum said...

hi singgah n follow back

Syuhada Salleh said...

tolong....saya nak PANDORA

http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Ida Yuni said...

tolong....saya nak PANDORA..
http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Fatin Nurfa'iqah :) said...

tolong....saya nak PANDORA
http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Syaza Afrina said...

tolong....saya nak PANDORA

http://syazaafrina56.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Syaza Afrina said...

tolong....saya nak PANDORA

http://syazaafrina56.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

dilakhir said...

my real url :

http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

Nissa Irna said...

GIVEAWAY END !!