01 February 2014

Organizing Plan

Assalamualaikum

Sekejapnya dah masuk bulan Februari 2014 ni. Pagi ni masuk kerja dan alhamdulillah tak de lah sibuk mana. Ada la dua tiga perkara je. So boleh lah Ummi menyibukkan diri meng-update blog ni. Takde lah bersawang lama2 kan. 

Tapi untuk entry ni takde la gambar2 sebab update pun pakai PC kat tempat kerja.

Harini blogwalking kat blogger2 kaki susun atur barangan rumah. Adoi lah..tengok cara dorang susun semua barang2 dari sekecik alam dari ke besor gedabak, rasa segan gila. Tau je lah rumah Ummi tu dah macam apa je. Kemas pun masa ada mood je. Ini pun Walid tolong kemaskan kalau Ummi nampak macam malas hehehe ~~ Thanks Walid

Mulai sekarang nak mulakan azam baru. Dah masuk bulan Februari baru lah start tanam azam bagai ye Ummi. Part paling menjadi tumpuan adalah dapur tu. Tapi disebabkan duduk rumah sewa kan. So agak terbantutlah usaha nak buat semua ni. Kalau rumah sendiri memang laju je sebenarnya. 

Jom kita terjah kakak2 kita nih~~ Seronok woo datang blog dorang ni. Mula lah rasa semangat waja nak meng-organised kan rumah sendiri. Ummi dah siap2 masukkan Bloglist akak2 kat side sebelah ni. Senang kalau nak refer kan.






No comments: