08 February 2014

My Collections Of Shawl Shawl Shawl

ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT PAGI

Harini nak bercerita pasal trend tudung yang Ummi selalu pakai. Sebelum ni ada cerita pasal trend TUDUNG BAWAL kan. So kali ni pasal selendang ataupun lagi senang panggil shawl.

Sebenarnya pakai shawl ni lagi senang dari pakai tudung bawal. Sebab kalau tudung bawal mesti nak kena iron dulu. Lepas tu bila dah pakai mula la mulut ni duk tiup2 kat kepala tudung tu kasi dia terletak. Tapi ada satu alat ni nak kasi tudung bawal ni elok je terletak. Ehhh ni nak cerita pasal tudung bawal ke shawl ni? Okay lah..alat tu next entry kita sambung cerita ye.

Shawl ni senang bukan apa. Just letak atas kepala lilit dalam dua kali. Pin pun tak banyak pakai. Nak iron pun tak payah. Tapi tu bergantung pada jenis shawl yang kita pakai.

Ni antara gambar2 koleksi shawl. Dah tak nak beli lagi dah ..tobat~~~



 
Ummi love Adam Khaalish sooooo much 


Haaaa banyak tak ? ni pun ada lagi ni tapi rasa cam banyak gila pulak nak upload kan.

pada sesiapa yang nak bershawl, nak berlilit2 boleh lah jengah ke LoveKhaalish Garage ye.
Ada banyak Printed Wide Shawl yang boleh dipilih .

nota kaki :
 Walid outstation ke KL. Ummi masak kuewtiau goreng je tengahari ni sebab Ummi baru lepas cabut gigi T_T

No comments: