03 February 2014

Kisah Si Rambut Cendawan

Assalamualaikum.
Selamat Pagi.
Selamat Bercuti.
Selamat Bekerja.
Selamat Berblogging 
hehe~~

Awalnya Walid pergi kerja harini. Ummi pulak off day harini. Ingat nak bawak MakNgah, Tok Ayah and Maksu breakfast kat our favourite place. Kedai Cho Ila Kampung Sentang. Kedai ni memang special. Even servis agak lambat tapi menu adalah paling sedap. Laksa dia memang thorrrrbaaik. Next entry nanti Ummi cerita pasal hal makan-makan ni ye.

Harini nak cerita pasal Adam Khaalish. Sebab pagi2 ni Ummi duk tengok gambar2 kat Laptop ni. ada pulak koleksi hairstyle Adam hehe. Jom layan gambar2 nostalgia ni. 


 alolololo geramnya masa ni. Tak silap masa ni Adam belum lagi setahun. Baru nak belajar berjalan. Tengok je badan camni tapi berjalan laju je ni. 


 Rambut ada panjang sikit. Muka mesti nak berkerut kan. Eh ehhhh kemasnya bilik Adam. macam mushkil pulak bilik Adam kemas macam ni. 


Rambut da panjang da. Ummi tak nak potong hehehe..masa ni pengasuh Adam panggil rambut Adam rambut cendawan. Ummi memang tak penah nak bawak Adam pergi saloon. Sebab Adam takut kat benda mesin tu. Ala yang bising tu duk seluk2 rambut tu. Adam takut pun sebab dengar time Walid potong rambut,

Nak tengok rambut cendawan paling rare??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 tadaaaaa~~~~~
(kalau ada sound effect Minions best gak ni)






hahahha adoi la lawak gile bila tengok balik. Tapi seriously memang rambut ni la jadi trademark Adam. Adam Si Rambut Cendawan. Apa la pengasuh Adam ni kasi nama tak glamour betul tau. 

So Adam pun da masuk 4 tahun da tahun 2014 ni. Kena la ada anjakan paradigma pada diri kan. Aicehhhhh!


haaa~~~ Abang2 sangat kan..Adam kalau part bergambar memang serah je la kat dia. Memang ada bakat terpendam tau nak jadi model. hehehe model la sangat kan. 


ni masa pergi Penang


snap depan rumah je

haaa. betul tak ?ada gaya tak ?
poyo kan anak saya~~
hehehe

1 comment:

Azhafizah Md Nor said...

bergaya adam..bila berambut cendawan tu macam jambu sangat..hihi..comel :)