26 January 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum. 



Pagi-pagi buta Ummi duk meng-update blog kan. Tak kisah la..sambil-sambil menahan pedih mata menahan rasa mengantuk ni.

Tengah rajin blogwalking sampai lenguh-lenguh kaki ni, tersangkut pulak kat blog cik Adik manis sorang nih.

Ini memang special nih. Selalu birthday girl dapat hadiah..tapi ni birthday girl yang nak kasi hadiah.
Hadiah pulak bukan calang-calang.

Satu usaha yang murni dik. So pada anda,anda dan anda yang nak join boleh lak klik banner kat bawah ni yer. Kalau takde rezeki nak menang pun, uollss still dapat hadiah tau.

Jom2 join GA SiHatiMerahJambu ni



Happy Birthday In Advance Si hati Merah Jambu !!
semoga happy selalu, dimurahkan rezeki

5 comments:

Azhafizah Md Nor said...

aminn..Terima kasih kak sudi join.All the best! wallpaper dah send via email :)

ummiaisys said...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis said...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen

Shafikhadilla Napiah said...

Hi Cik Ulat singgah tinggalkan jejak.Follow Azhafizah sampai kemari =p hehe Mai Singgah Blog Cik Ulat pula. http://siulatpinknikki-siulatputput.blogspot.com/2014/02/giveaway-birthday-azhafizah.html