05 July 2013

followers ke 100 ada hadiah ~~

huishhh lama gila tak menai* di rumah sendiri 
sejak dah *akai adroid memang langsung tak sentuh dah la*to* nih..

okay...nam*ak tanda ( * ) kat setia* ayat tu kan ?? 
ha~~ disebabkan lamaaaaa sangat tak guna la*to* ni, makanya keyboard da jammed..
deyymmmm!!

dah hantar re*air..memula da okay ta*i tetiba huruf  sele*as O tu da xboleh nak tekan..
nasib baik ada warranty lagi ..

so esok kena la *ergi balik kedai tu ~~


kat sebelah tu menunjukkan ada 99 followers..
jadi untuk followers yang ke 100 akan ada hadiah ~~ 
yeay ~~

aztec wide shawl from #lovekhaalishgarage

tinggalkan link blog kat ruangan komen untuk tebus hadiah ye ~~

xoxo

2 comments:

said...

Ehem, saya follower ke seratus melapor diri. Hehe. ;))

http://nurulain1011.blogspot.com

kHaiRunNisSa iRnA said...

ehem..sorry lahh..

da lama meninggalkan blog bersarang sejak berinstagram ni..

boleh bagi details untuk penghantaran hadiah ?

lovegarage143@gmail.com