21 May 2012

Takdir Itu Milik Aku by Siti Rosmizah

weeee ~~~~
sudah puas tangan ini mendail semua contact number store Popular seluruh KL dan Selangor...
semua store bagitahu yang buku ni belum masuk store dan hanya dijual masa Pesta Buku kat PWTC aritu..
sadisnyeeee..
tapi jangan risau sebab ada penyelesaiannya....

hanya pergi ke website SR PUBLICATION
dan boleh lah buat pembelian online

senang kan??


ribuan terima kasih kepada staff SR PUBLICATION kerana memenuhi permintaan saya yang meminta tandatangan dari penulis Siti Rosmizah..

dapat je parcel dari abang posmen terus bukak laju2 dan selak buku nak tengok ada tak sign Siti Rosmizah...
siap ada kata2 hikmah lagi hehehe

ok review untuk novel Takdir Itu Milik Aku
ianya adalah sangat2 bes !!
10 bintang !!
hasil nukilan Siti Rosmizah tak pernah lagi menghampakan..


kalau nak tengok himpunan buku-buku dari Siti Rosmizah yang ummi da baca boleh lah tengok kat sini

3 comments:

sharifahaida said...

Jemput masuk, GA Happy Birthday Aidid... http://aidazaki.blogspot.com :)

Bitt (double IS) said...

hi salam kenal...
ye la senang beli cara cenggitu kan :)

kHaiRunNisSa iRnA said...

hehehe senang sangat n senang jugak dapat tandatangan dari si penulis..