14 May 2012

cerita kami di satu minggu

alhamdulillah..
Proton Saga FLX kami da selamat sampai ke tangan..
tak perlu lagi Ummi and Adam merempit naik motor..

sejak hilang kereta akhir bulan January lalu, susah jugak nak bergerak ke mana-mana
bila nak berjalan, bayar public transport teksi dan train rasa menggigil...
baik lah duit tu bayar duit minyak kereta sendiri..
teksi tu, letak punggung je da RM 3..

putih itu suci

trauma da pasal kete hilang .. so stereng lock adalah penting !!

********************************************************

12 May 2012
Wedding Nana Mentos owner IslamioParadise
dapat jumpa kawan2 yang lama tak jumpa..
kami Ex Convent Sentul ~~

with A'a , Marsya , Mazni and anak A'a  

congrats Nana...sangat cantikkkk..


Nana dan Encik Suami beliau..
Nana, semoga hubungan kalian dirahmati Allah dan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah..


************************************************

13 May 2012
Genting Highland !!

Walid untung lahhh...sebab masuk free..Happy Birthday Walid..
Adam pun free jugak..
so bayar tiket untuk Ummi je la..RM 50
tak ramai orang pun kat atas ni..

on our way to Genting Highland

ok da sampai ~~




okay....tengok map lagi mana nak pusing lagi..


nak masuk Dinosaurland ~~



badan Ummi and Walid sangat2 sakit sebab Adam penat berjalan then asyik mintak dukung je...
badan tu agaknya dia ingat sekilo dua je kot..

so lepas ni berjalan lah ke mana pun, stroller Adam akan Ummi bawak...
da tak larat da nak berdukung bagai ~~
Adam pun memang nampak tak sihat aritu...
badan da mula panas serta hidung yang tersumbat..
hurm..package tu...

balik rumah Adam demam !!

selesai da aktiviti kami satu beranak....
Walid pun da selamat sampai ke Batu Gajah...
take a good care Walid..

No comments: