18 April 2012

We @ KLCC

Lokasi : Candylicious KLCC

so...? ingat kat Singapore je ade? tapi kat KLCC ni Lolipop  Tree dia dalam kedai..
bersebelahan dengan Garret PopCorn
for more info bout Candylicious, boleh click sini >> Candylicious
kat One Utama pun ade benda alah ni..

tempat ni bukan lah sesuai untuk Adam coz Adam memang Ummi tak galakkan Adam makan gula2 dan keropok2 serta yang sewaktu dengannya...
tapi nasib baik la waktu ni Adam tak de sebab ikut Ayah Uda dia pergi jumpa kawan kat tingkat atas..selamattttttt~~
masuk dalam tu pun cuma untuk bersuka ria je....ria la sangat kannn..

so jom lihat apa yang sempat di rakam sepanjang perjalanan kami...ouchh !! panjang sangat nihhh ~~



dalam ni x boleh bergambar sebenarnya....tapi, ade we oollsss kesah ?

 Lokasi Kedua : Aquaria KLCC

Harga tiket : RM 35 dewasa
                     RM free kanak2

kena menapak agak jauh untuk pergi ke Aquaria ni..
dalam ni adalah sangat AWESOME !!!!
memang taksub gila...
melihat ciptaan ALLAH SWT
indahnya.....
tak tercapai dek akal..

kami datang pada masa yang sangat tepat coz masa ikan makan !! hehe
so duduk depan aquarium tengok staff Aquaria bagi ikan makan live ibarat macam ade screen tv besar depan kita...teruja betol time ni..

dah abis tu boleh la masuk terowong dalam tu..
diingatkan ye.....NO FLASH !!
kesian la kat ikan2 tu yang akan terkejut melihat cahaya yang tetiba..
mau rabun ikan2 tu kene panahan cahaya kamera uoollsss~~
oohh lagi satu, ikan2 dalam aquarium ni bukan la sebesar yang uoolss tengok...cuma kecik ckit je dari apa yang korang nampak sebab kesan dari pantulan cermin aquarium tu..
erk?? paham ke ni??

time ni staff Aquaria tengah bagi ikan makan
amacam? rileks je kan duk depan mulut jaws..
nampak obor2 mesti teringat SpongeBob !!
peace ya !!!
bapak besornye ikan pari...leh wat kenduri..
ok abisssss cerita pasal ikan
da puas tu kitorang menuju ke KFC untuk mengisi perut yang berbunyi..selesai makan keluar ke taman KLCC tu ..agak ramai oramg kat KLCC ni even hari jumaat pun..mereka ni tak kerja ke??

ooooo ade free konsert Girls Generation la.....

@ KFC


ok abis da....kat bawah ni adalah gambar yang disnap menggunakan kamera polaroid dan telah discan serta diedit oleh Ummi hehhee

via Polaroid

tia yang sengal 

entrance Aquaria KLCC

my love


Lots Of Love

No comments: