17 April 2012

kotak yang sedap~~

video

nampak sedap kan?
ada x rasa macam nak makan kotak tu if  uoollss dapat gift cmni?
me?? errr no komen...hehehhe
maybe~~~~~

di akaun Youtube ummi, ada subscribe chanel RRCherryPie..
memang seronok tengok hasil tangan minah jepun ni...ermm x tau la minah or mamat tapi hasil kerja memang nampak macam minah ..hehehe

so pada sesape nak mengangakan mulut tatkala melihat si minah ni mendekorasikan benda2 alah dalam kotak dia tu, boleh lah tengok kat sini >> RRCherryPie
sebab ada macam2 lagi koleksi deco2 dalam tu..

yang uniknya memang nampak senang tapi ce kita try buat.......memang hahahhahampeh le.....

No comments: