11 January 2012

j0m tengOk toNtoN LaJu2 ~~

Vanilla Coklat

 Vanila Coklat ni pasal Zara, 19I ( Izara Aisyah ) tahun dan Aamir, 20 ( Aiman Hakim Ridza ) tahun yang study kat Institut Pengajian Tinggi. Zara dan Aamir ni membenci antara satu sama lain dan dua2 da ade pasangan masing2 iaitu si Kamal ( Iqram Dinzly ) dan si gedik Liana ( Nabila Daly ).
 kalau nak tau sinopsis penuh tengok je kat SINI 
Ummi baru je tengok dua episod...sekarang baru nak tengok balik....jom la pergi ke TONTON 
 harini Ummi telah menduakan Mr Broadband ehehhehe...tu la sape suruh lambat sangat..setakat boleh blogwalking dengan bermuka buku je buat ape..orang nak tengok Izara ( cantik la muka minah ni ) so terpaksa la pinjam P1MAX kawan sebab arini ingat nak download banyak cerita2 danjuga tengok movie2 yang terlepas kat tv...

so uoollss di luar sana ade x suggestion, cerita apa yang best?? tengah ada P1MAX ni....hehehhehe salah guna harta benda orang namanya nih !!

2 comments:

Ieda AlHabsyi said...

best tak citer nih?

kHaiRunNisSa iRnA said...

setakat ni best...sbb cam sweet je dorg gado2...tapi jalan cerita mcm selalu baca dlm novel n ada kat drama n movie lain..