05 January 2012

bLackberak !! eh silap...Blackberry ~~

hehehheehe tengok wallpaper kami ....
Ummi dan Walid di zaman beringus !!
agak2 Adam ikut muka siapa ye ??


Blackberry ni Ummi beli bulan lepas..
Putih untuk Ummi dan Hitam untuk Walid..

memula plan nak beli Bold3 tapi kedai tu cakap Bold3 da tak keluar da..
so Ummi belilah Curve 9360...model paling latest time tu selain Bold4...

ok..pada uoollss yang nak comparekan Curve 9360 dan Bold 3 ni boleh lah tengok kat SINI !!

memang tak rugi pun beli Curve ni...sebab dia lebih kurang je dgn Bold3 tu..
so buat ape keluar duit lebih kan ....
tapi bagi Ummi, sedap la lagi pegang Bold3 kan sebab Bold3 ni dia tebal dan berat sikit..
kalo si Curve ni dia nipis sikit dan ringan macam Ummi...* ehhhhh??? tetiba !!

sebenarnya tak rugi melabur duit beli gadget ni..
tapi biar lah berpada dan ikut keperluan kita...

macam Ummi dengan Walid ni memang sangat2 memerlukan Blackberry nih ..
sebab Ummi di KL dan Walid di Ipoh...TT_TT
so BBM tu amat lah penting ok...
dulu SMS, MMS kene tolak kredit...
sekarang tidak lagi ehehhe
Walid pun memang kena guna sebab senang dia nak email hasil kerja dia dekat boss...

pastu dengan adanya Whatssapp pun bes jugak ..
mana kawan2 kita yang ada application ni boleh lah berkomunikasi dengan percuma hehehehe....

hah !! pada Blogger yang nak update blog tanpa mengadap Laptop/PC pun boleh jugak update pakai Blackberry ni ~~~
boleh tengok cara2 nya di SINI ~~~

ok lah..itu saja setakat hari ini ye.....

5 comments:

saharinasaharudin said...

wahhh,lawa2.suke clor putih :)

Ieda AlHabsyi said...

pakai bb memang berbaloiii :) jom tukar2 pin :)

kHaiRunNisSa iRnA said...

saharinasaharudin : putih tu kene tambah rm 30 dari yang hitam tau...

ieda alhabsyi : jom !!

QA's ~ mamapapa said...

saya pn ada 1 ..blueberry,ngeheheh!!!sy follow ur blog,tau..ada msa nti sudi2kn follow blog sy jgk,eh :)

QA's ~ mamapapa said...

saya pn ada 1 ..blueberry,ngeheheh!!!sy follow ur blog,tau..ada msa nti sudi2kn follow blog sy jgk,eh :)