11 December 2011

BertUdunG baWaL

ohhh ni bukan la nak mengkritik atau ape2 yang bersangkut paut dengan jiwa para2 pengomen tegar rakyat Malaysia masa kini...

sebabnya ada antara di luar sana berfikiran memandang serong terhadap insan2 yang gila shawl , pashmina dan lain2 fesyen hijab yang sewaktu dengannya..

sebenarnya, pakai la tudung jenis apa sekali pun, nak keluar pakai tudung saji pun x salah sebenarnya...cuma nak dengan x nak je....asalkan menutup mahkota di kepala kamu,kamu dan kamu itu....lilitlah macam mana sekalipun...asalkan menutup..

so jangan lah mencari salah orang lain kalau kamu tak suka pakai tudug jenis lilit2 ni....

sebenarnya trend pashmina/shawl ni da lama da..dan umat2 Islam di Malaysia ni baru terbuka mindanya tentang hijab...so tak salah lah kalau nak di show off kan penampilan mereka..kalau dulu, ade nak tengok model2 berhijab?? baca berita berhijab?? jangan harap le....

ahhhhh malas cerita panjang...
anda2 sekalian da besar..
da reti berpikir kan....

ini adalah pendapat peribadi aku tentang trend hijab ni ye...

**************************************

so tadi saja la menyelongkar balik pendrive lama yang da berkurun lama x di gunakan..

so saja la nak mengabdikan koleksi2 tudung bawal yang penah popular dulu di kala masih muda dalam blog ni...wahhhh~~~


tengok belakang tu banyak buku..
kami lah ulat buku ~~
sekarang ketiga2 kami da bergelar PUAN 

x silap rasanya time ni tengah pregnat 2 bulan..



muka x payah poyo sgt boleh??
tengah pregnant jugak nih ..



i'm engaged !!!!








hehhee ni gambar baru keluar PULAPOL..
sila nyanyi >> hitam manis..oo hitam manis...
pandang x jemu pandang x jemu...wahahaha...

gambar ni koleksi dari awal perkenalan dengan En.Suami dari
tahun 2004-sekarang..

sekian dari saya...
so sebagai penutup kata silalah menatap wajah kesayangan hamba ni....

gambar ni baru je di-snap...
hari ni Adam sangat2 behave ok...
***********************************
ehhhh CHOP !!

pada anda yang terbukak dan terbaca blog nih, tahukah anda?? 
trend Tudung Bwal ni da kembali hangat di pasaran ??

and yang paling bes boleh jugak di-style kan ~ ~
super bes kan??

boleh singgah ke Blogshop Cik Nana dengan meng-click gambar di bawah !!

suka pulak tengok kombinasi Oren+Biru nih...

2 comments:

Anonymous said...

HAHAHAHAHA ~!!
kelakar giler !!
nasib baik cute
+tia+

kHaiRunNisSa iRnA said...

hah?? apa yang kelakar nye tia??