26 December 2011

Review Jujur : Safi Rania Gold


ok ni bukan iklan berbayar ye
dan model gambar di atas ni pun x dibayar ahahahahaha

awal bulan aritu saja melaburkan duit gaji yang masih berbaki kepada produk ni..
bukan la niat nak ubah muka macam Rozita Che Wan tau...
sebelum ni Ummi pakai Safi biasa je...yang putih tu..so xde la teragak2 sangat nak try Safi Rania Gold ni...
dia ada banyak sebenarnya...tapi Ummi cuma amik set siang ni je...
dalam ni ada Scrub + Toner + Serum..then Ummi tambah pencuci muka...

mengikut kata jurujual Safi Rania Gold ni, serum tu elok campur sikit time kita cuci muka or pakai scrub tu...
so buat masa ni, Ummi ikut je saranan akak tu...
maybe pasni Ummi nak try pakai sebelum tidur...


tunggukan hasilnya selepas dua minggu ye ~~~

pesanan di kaki entry : kalau ada sesiapa yang terbaca entry ni boleh la  tinggalkan testimoni anda  kalau  anda pengguna setia   Safi Rania Gold ni ye.....

Updated : Sejak post ni tahun 2011 sampai sekarang 2017, Alhamdulillah muka okay sangat sampai la tetiba rasa bosan and nak tukar ke Mary Kay set Timewise

1 comment:

ZYASH said...

Tak sabar nak tggu hasilnya pulak..jgn lupe sinngah blog n follow yer..
http://zyash.blogspot.com/2011/12/habis-madu-sepah-dibuang.html