30 December 2011

MyKhalish.com - Year End Giveaway


ini giveaway yang 1st Ummi join...

memang Ummi selalu update Blog My Khalish ni...
macam mana Ummi boleh terperangkap kat Blog nih ??
hehehe semuanya bermula bila Ummi blogwalking cari pasal Popcorn Garret so dari situ lah Ummi da terpaut hati kat Blog Akak ni....
jom singgah ke entry tu....

pagi tadi masuk kerja terus mengadap Mr.Lappy..
ehhhh akak ni buat GA la...
nasib sempat lagi nak join hehhehe

kebetulan Ummi memang baru nak minat kumpul Fridge Magnet ni..
tapi berapa bijik je ade terlekat kat peti ais...dari oberrrsea lom ade lagi...

ohh pada uoollss yang nak join boleh la click banner di atas tu ye...
then uoollss boleh ikut step2 yang diberitahu...

mana tau,  tuah nama si Adam Khaalish tu yang sama dengan blog akak ni, menang pulak GA ni...hehhe aminnnn~~

2 comments:

MyKhalish said...

tq 4 joining.. good luck! :).. so da rasa lum garret? hehe..

kHaiRunNisSa iRnA said...

da rasa la sis....dan ianya sgt sedap ~~~~