09 December 2011

mY wisHList !!

For our 3rd Anniversary @ 2nd March 2012

hurm...kalau untuk 2nd Anniversary hari tu pegi Cameron Highland...tempat yang sejuk and nyaman gile...time tu le nak merasa pakai baju sejuk..


orang lain pegi honeymoon lepas kawin...kitorang ?? pegi honeymoon dengan Adam Khaalish !! dan sangat seronok ~~~

so untuk holiday tahun 2012 ni nak pegi mana ye??
 teringin la nak pergi pulau2..
tapi Walid Adam pulak x berapa suke tempat panas2 ni..
Over kan??

so sekarang ni tengah survey2 pulau2 yang ada kat Malaysia ni....
x payah la nak pegi ke luar negara nun..
nak buat pasport lagi ape lagi..leceh !! huhuhu

padahal da survey holiday ke Bali..
sebab Air Asia tengah buat promo RM 0.10 !!

ohh!! kalau ada sesape nak holiday ke Bali boleh jenguk blog ni 


ade tips and trick yang super bes !!

tapi kalau ikut kan kepala otak Si Syue and Ajai, dorg pakai redah je selama 12 hari kat sana...kos pulak tak kurang 2k/person...selama 12 hari ok !!

erk ?? back to topic !!
soo..antara pulau2 yang menarik menusuk ke kalbu ...

PULAU PERHENTIAN
kredit : faizalfedley
PULAU TIOMAN 

PULAU LANGKAWI
kredit : JanggelTrekker 
tapi rasanya impian nak ke pulau2 ni x dapat direalisasikan kot...
sebab bukan tempat pilihan walid Adam...
Walid adam ada bagitau dulu, yang dia x suka tempat panas2....

 tapi kan....
rasa-rasanye macam nak berjalan ke Kedah...
hehehehe
tempat adik ipar ...
so x payah nak susah2 nak booking hotel bagai...

so kepada Ieja faizal

*
*
*
*
*


sila tunggu kedatangan kami sekeluarga pada bulan 5 tahun depan ye...

silalah menjadi pemandu pelancong kami secara berhemah ..
ehehe :P
weee ~~~~

No comments: