29 December 2011

Review Jujur : Download Ombak Rindu Full Movie.....Yeay ~~~

Salam Sejahtera People !!

even dua kali sudah ku tengok cerita ni , tapi akan ku download jugak...
ehehehhe

pulak tu, harini broadband Maxis ni berbuat baik pula dengan tuannya...
i lap u lah beruk ban ~~~~

pasni leh la Ummi main play pause play pause replay balik mana scene2 yang menarik hati ehehehehe

ada beberapa dialog Ombak Rindu yang Ummi suka dan masih terngiang2 kat telinga ni...

sebenarnya banyak jugak kelemahan dalam citer ni yang mana x payah la Ummi cerita kan kat sini sebab uoollss pun gerenti da baca and dengar kan....

tapi tak kisah la...kalau uoollss nak best pergi le beli novel tulisan Fauziah Ashari ni...kalau malas membaca, boleh download cerita ni dan jangan la nak mengkritik men-vavi-buta hasil titik peluh orang....uoollss kritik x dapat apa...tapi dorang da untung juta2....

pada yang nak membaca tu make sure baca ketiga2 novel ni dan uoollss boleh tengok yang si Mila tu adalah sangat jahat ok...jahat dari dalam movie tu...




pada yang nak download full movie Ombak Rindu ni boleh lah click link di bawah ye~~~~



* SEBELUM TU MAKE SURE UOOLLSS DOWNLOAD LA DULU REALPLAYER SEBELUM NAK DOWNLOAD TU YE...

4 comments:

ainol akasyah said...

jom tgk ombak rindu online 2 jam berterusan kat blog sy..hehe kite ni same2 minat ombak rindu kan :)

kHaiRunNisSa iRnA said...

upload je terus...so kalau x online pun still boleh tengok huhuhu

GnieSyazni said...

hee gnie tak tengok lg cerita ni, nk beli novelnye pun asik habis je..mekaseh bg download link :)

kHaiRunNisSa iRnA said...

eh....thanks singgah teratak sy...hari2 update blog Gnie sbb nak tau pasal beauty tips tau..