17 November 2011

SEMAKAN KEPUTUSAN RESULT UPSR 2011 ONLINE DAN SMS


SEMAKAN KEPUTUSAN UPSR 2011 boleh dibuat melalui ONLINE dan SMS je sekarang ni..
senang kan..

tapi tadi bukak , xda pulak...
belum dikemaskini lagi katanya...
oo lupe~~ 
jam 10.00 am nanti baru boleh check ler ~~

tak pe...
kejap lagi try lagi..

tak payah tunggu adik ke anak ke pergi sekolah pastu nak tunggu dia balik rumah pulak baru boleh tengok result...

tah ape la result si TIA ni...
tapi apapun result yang kamu dapat nanti , terima lah ye...
kamu pun da buat yang terbaek kan....
ye ke??

My Lovely Tia ~ ~


Pada yang nak check online tu, boleh click link bawah ni..


yang nak check pakai SMS pulak boleh tengok contoh di bawah 


ok....Congrats In Advanve buat semua kamu2 di luar sana yang sedang ber-dup dap dup dap ~~~

No comments: