10 November 2011

haRta KaRun unTuk di Let Go ! !

balik keje petang tadi tetiba datang lak rajin nak kemas2 barang kat kabinet tepi dapur tu...
ade beberapa barang yang still elok condition dia tapi da tak pakai...
dari simpan baik jual balik kan...
ada jugak pekdahnya....

condition sangat2 ok....
cuma ada la kesan2 antik sikit kat barang tu hehe
barang2 memang simpan elok dalam kotak....


HAIR STRAIGHTEN
RM 15.00



IRON 
RM 20.00
  * iron ni rasanya pakai tak sampai seminggu..iron ni berat sangat..


COMPACT CAMERA GRANDVISION EZSHOT EL5027
RM200
* camera ni bukan la ada sekali dalam kabinet sekali dgn barang2 atas tu...
ni letak dalam laci ok....elok je tersimpan dalam kotak dia..
ade sekali dia punya MANUAL GUIDE,MEMORY CARD 2GB,CD,USB CABEL
* sebab x pakai?? da ade camera lain huhuhu ~ ~


SPECTRA 3 BREASTPUMP
RM 200
* atas faktor2 kebersihan dan keselamatan pengguna
 (chewah ~~), just jual dia punya mesin pump je...aksesori2 lain boleh la beli dekat KAK FARAH SARAKIDS ni....breastpump ni pun beli kat dia dulu...

>> nampak tak bag biru tuh?? tu nama saintifik dia COOLER BAG.....hehehe :P
saya bagi free je ye uuoolllsss ~ ~ ~

***********************************

pada yang berminat boleh 

SMS 0176016127
EMAIL : nissa_slay@yahoo.com
PM FB : nissa irna

No comments: