04 November 2011

bosanTONTONwifiSELIPAR

tajuk entry yang tah pape...


bosan gila la pulak pagi2 jumaat ni
mengantok jangan cakap la..

so mari penuhkan hari ini dengan menengok movie di TONTON
kot la laju cikit nak tengok kali ni..
tah sape punya WIFI aku pakai nih...
padahal broadband ada je tercucuk kat pinggang lappy nih cuma tak connect je...
kasi dia rehat sikit....

gambar di bawah hanya sebagai selingan di pagi hari..

selipar yang berusia 1 tahun dan 9 bulan
telah tamat riwayatnya..

digantikan dengan selipar yang
sumpah-aku-rasa-aku-cute


ni bukan la selipar nak jalan2 keluar rumah..
cuma sebagai penyedap tapak kaki..
pakai dalam rumah....

bye !!!

No comments: