25 September 2011

rUmaH yaNg TerBuka Di bULan SYawaL seLama 1 haRi

thanks guys...

yang penat bekerja sanggup jugak datang tanpa menghampakan ajakan aku sebelum ni..
yang baru balik dari outstation atas urusan kerja, datang jugak mungkin takut aku bising hehe..
yang sedang sarat mengandung, ko usungkan jugak perut ko tu bersama suami tersayang..
yang perlu meredah jammed dan terpaksa called aku sampai tersesat pada mulanya..
yang datang jugak even tak plan pun nak datang, so redahkan jugak even just pakai ur sweet pyjamas tu....
yang perlu ke lokasi yang jauh sanggup datang ke teratak buruk ini dulu sebagai destinasi pertama...

.... thanks a lot guys, untuk semua itu ....

special to my LOvely Ibu.............
sorry x amik gambar ibu n kwn2 ibu coz org busy bergambor wahahaha

tapi......

 LONTONG+MEE REBUS+KUAH KACANG+LAKSA 

adalah 

SUPER SEDAP !!!!!!


 Taufiq & Myda
* pelik....ade ke pregnant tp badan kurus ( sebenarnye aku jelous ~~ huhuhu )
* ini adalah transformasi apabila apabila berkahwin suami akan menyerap lemak sang isteri hehehe 

Ayu 
* we never seen each other since 2003 after finished our PLKN training
lama tuh ~~~~~

 Redza
* ini adalah sahabat yang super cool...



thanks uuoollsss...
mmmUuuuuaaah !!
Nieda+Ajai+Enab






.. ade lagi gambar yang x upload lagi....camera masuk virus pulak ..dEm !!

No comments: