26 September 2011

duiT meNgaLir baGai aiR .......

kejadian berlaku pada minggu lepas di mana bangun je tidur di pagi nan indah dan tengok Nokia X6 da pecah kat LCD die....
pecah sebab tuan punya Nokia X6 boleh tido atas handphone sendiri...
awak ni pandan la Cik Nissa.......
badan awak memang la ringan sangat sampai suka tidur atas handphone sendiri 
(mata ke atas, tangan di dada)
so sekarang handphone da dihantar ke klinik untuk dibedah siasat .......
sekarang silalah berbangga dengan Nokia 1100i tu..
tetiba rasa vouge bila pakai handphone tu ok ~~~~

tengah kemas2 bilik terjumpa pulak Camera Canon A470
dibeli time dapat gaji pertama bile masuk PDRM ni...
tapi dapat kat adik2 ku yg super sopan dan santun ni jadilah begini.....
*
*
*
*
*
*
*

agak cantik jugak corak yg mereka buat di screen camera ni...



TT_TT




so pasni nak bawak camera ni pegi kedai...
nak tnya harga repair camera ni...
kalau lebih kurang je dgn harga baru baik beli baru je kan...
sebab kalo tengok market skrg harga camera ni pun da murah....

No comments: