27 September 2011

tanJat gegiRL ~~~~ haDiah fRom Gua.Com.My

sedang bergosip dengan MakNgah Adam di pagi Selasa yang indah ni datang la Abg GDex membawa satu pacel...

" Cik Khairunnissa ade? "
"erm..saya la tuh " ( dengan nada pelik sebab x buat ape2 pembelian tru online bulan ni....
bajet kureng ~~~~ )
" mintak sign kat sini ye cik "
" ok, dah.....thanks ~~"

then baru la baca alamat sender..


bukak la parcel ni ...
ade syria....
terus masuk toilet hehehe
cantik ~~~~

macam mana boleh dapat ??

sebab aritu ade jawab soalan dari GUA.COM.MY

jawab soalan kat twitter je...
tengah bosan2 x de keje kan..
kalau xde orang dtg mengadu nasib bermakna tak de la keje....



 * kurang tepat sebab jawapan berasingan *



 toink !!
toink !!
hehehe senang je kan contest ni...

i LIKE 1000 X 

26 September 2011

duiT meNgaLir baGai aiR .......

kejadian berlaku pada minggu lepas di mana bangun je tidur di pagi nan indah dan tengok Nokia X6 da pecah kat LCD die....
pecah sebab tuan punya Nokia X6 boleh tido atas handphone sendiri...
awak ni pandan la Cik Nissa.......
badan awak memang la ringan sangat sampai suka tidur atas handphone sendiri 
(mata ke atas, tangan di dada)
so sekarang handphone da dihantar ke klinik untuk dibedah siasat .......
sekarang silalah berbangga dengan Nokia 1100i tu..
tetiba rasa vouge bila pakai handphone tu ok ~~~~

tengah kemas2 bilik terjumpa pulak Camera Canon A470
dibeli time dapat gaji pertama bile masuk PDRM ni...
tapi dapat kat adik2 ku yg super sopan dan santun ni jadilah begini.....
*
*
*
*
*
*
*

agak cantik jugak corak yg mereka buat di screen camera ni...



TT_TT




so pasni nak bawak camera ni pegi kedai...
nak tnya harga repair camera ni...
kalau lebih kurang je dgn harga baru baik beli baru je kan...
sebab kalo tengok market skrg harga camera ni pun da murah....

25 September 2011

rUmaH yaNg TerBuka Di bULan SYawaL seLama 1 haRi

thanks guys...

yang penat bekerja sanggup jugak datang tanpa menghampakan ajakan aku sebelum ni..
yang baru balik dari outstation atas urusan kerja, datang jugak mungkin takut aku bising hehe..
yang sedang sarat mengandung, ko usungkan jugak perut ko tu bersama suami tersayang..
yang perlu meredah jammed dan terpaksa called aku sampai tersesat pada mulanya..
yang datang jugak even tak plan pun nak datang, so redahkan jugak even just pakai ur sweet pyjamas tu....
yang perlu ke lokasi yang jauh sanggup datang ke teratak buruk ini dulu sebagai destinasi pertama...

.... thanks a lot guys, untuk semua itu ....

special to my LOvely Ibu.............
sorry x amik gambar ibu n kwn2 ibu coz org busy bergambor wahahaha

tapi......

 LONTONG+MEE REBUS+KUAH KACANG+LAKSA 

adalah 

SUPER SEDAP !!!!!!


 Taufiq & Myda
* pelik....ade ke pregnant tp badan kurus ( sebenarnye aku jelous ~~ huhuhu )
* ini adalah transformasi apabila apabila berkahwin suami akan menyerap lemak sang isteri hehehe 

Ayu 
* we never seen each other since 2003 after finished our PLKN training
lama tuh ~~~~~

 Redza
* ini adalah sahabat yang super cool...



thanks uuoollsss...
mmmUuuuuaaah !!
Nieda+Ajai+Enab






.. ade lagi gambar yang x upload lagi....camera masuk virus pulak ..dEm !!

23 September 2011

UNTiTLE !!!

aku hanya mengikut kata hati 

dan kata hati aku mengatakan sesuatu

sudah pun aku laksanakan 

minta dipermudahkan urusan olehNYA

AMIN ~~~~~

21 September 2011

SiS LeaH teLah Di Bo0kEd !!

akhirnya telah selamat kakak sepupuku di ijabkabulkan  di tunangkan...
sangat2 cantik muka dia SETELAH di make-up kan oleh uncle boy ..

 malam sebelum majlis berlangsung
Adam memang sibuk....sibuk bergambor ~~ 

 cantik kan...........uncle Boy make-up
(sebab make-up muka jadi cantik.....)

 sebelum majlis berlangsung dekat sebulan kot dia ni mentelaah Majalah Pengantin...tu yg posing pun bajet model majalah pengantih nih ..
ehehehehe

cantik kan pelamin bertunang....ni panggil pelamin jugak ke??
tapi mmg super cantik...
simple but nice...

shoot ni paling disukainye pun....hadoiy ~~~~~
cincin merisik n bertunang
from ala Tomei2......

x sabar pulak nak tengok majlis tahun depan...

 ni la tukang mencantikkan muka Sis Leah....

sampai hati tangkap gambar time orang balik umah kan...gila teruk !!!!

09 September 2011

sYawAL 2o11

balik Batu Gajah raya ke-3
dalam banyak2 gambar yg disnap ini yg paling disukainye pun ~~~~~~

 oh Adam ~~~~
disnap lepas jenguk Walid bakar lemang
so classsyyyy kan..
creadit to Ummi !!

 Walid tengah bakar lemang untuk bawak balik bagi kat Ibu Mertua..
mana la Ibu Mertua tak sayang ~~

On our way to KL
babai Stone Elephant ~~