08 August 2011

.:: tuToriAL :: jAntUngku bErdeNyut...heartbeat punye pasal :P

HeartBeat ni kalau tak silap dari tahun lepas lagi da pernah usha2 da...
sebab time tu nak cari hadiah untuk En.Suami..
pastu sekarang ni time blogwalking mesti nampak bloger2 letak banner HeartBeat ni..
ingatkan dorang letak banner kira macam testimonial..
rupenye dapat $$$$$$ jugak....

so tadi pergi lah ke HeartBeat ni....

so seperti yang dipahamkan sekali click kat banner kat bawah header ummijournal ni dapat la income RM0.04
then kalau ade sesiapa yang nak join HeartBeat ni boleh jugak click kat banner bawah header tu then register la kat dalam website tu....
kat situ je da leh dapat RM2.00
sape nak bagi duit free2 camtu je kan...

cool kan? bkn susah pun...
x keluar peluh....

so kepada sesiapa yang sudi nak bagi duit kat saya boleh la click kat banner bawah header tu ye..
nak register pun click kat situ jugak...


No comments: