18 August 2011

ReviEw : CupCake PrinCes bY tripLe F

Da abih baca !! wehehehe
sambil baca sambil dgr semua OST Full House..
LOL !!

jom tengok review yang aku buat tentang cite ni..

Kasih itu Cup..Sayang itu Cakes by Falihin Jasmy

1. Blogger ni da siapkan watak2 yang dilakonkan oleh pelakon2 Msia ni...*sgt2 seswai ok ~~
so sambil baca da leh imagine sape yg bawak watak tu ..

2. Setiap jenis cupcake yang blogger ni mention dalam setiap series akan ada gambar cupcake yang dimaksudkan.....* buat aku rasa lapar setiap kali baca T_T
* kalau la dapat cupcakes yg cantik2 time my big day kan bes~~~~~

3. Rasanya watak utama cite ni cam dapat kat Pn.Rose ops silap !! Aunty Rose je...kelakar la Aunty Rose ni...mulut leh tahan ~~

4. Jalan cerita not bad...tapi adegan kat lapangan terbang tu macam da klise sangat lah...tapi yang lain2 adalah sgt sweet ~~ ehehe

so itu je la yang aku dapat tengok dari cerita ni....
pasni boleh continue dengan cerita2 yang lain pulak..

nak ni !! nak ni !! nak ni !!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
p/s:  En.Suami.......Si Isteri ini tau E.Suami x kan baca blog ni...tapi alangkah bagusnya En.Suami pandai membaca isi hati Si Isteri ini yang nak Cupcakes yang comel2 untuk big day Si Isteri ...hahahaha boleh ke cmni?? toink !!

No comments: