07 August 2011

.:: RamadHan bReak-Fast ::.

Lokasi : Kenny Rogers + Old Town Jaya Jusco AU2 Setiawangsa

erm..berbuka kali ni Walid and Adam je jejaka idaman....
tapi ok je...
tapi ada jugak la segmen2 cite Anissa time ni ...
uuolllss memang sengal..


kesengalan korg x kan pernah hilang walau umur masing2 da meningkat dari tahun ke tahun ....
Dats why korang ada dalam list ini !!!


reserved !! then baru g shopping baju raya !!

snap then sent kat En.Suami yang sedang berada kat surau..
then En Suami replied "OK"
xD

da bayar terus turun bawah untuk berbuka..
semangat nih nak berbuka..
padahal bukan puasa pun...
bendera jepun sedang berkibar

 thanks Walid sbb join sekali..

 tiap2 tahun mesti cukup kami berlima...
ops berenam sekarang ~~~
Happy Belated Birthday untuk Nieda


lepak2 kat taman depan JJ tu sambil tengok show Adam ..
sangat2 kelakar la anak Ummi ni..

Sayang Korang So Strong !!!!!

No comments: