14 July 2011

.:: xDe KejE maRi bUat eNtry bAnyaK2 ::.

hahha...
keje xde..
apa aku nak buat?
dari aku tido yang sah2 melanggar kod etika keje aku , baik aku merajinkan diri mengetuk petak2 di keybord ni ..xD

eh nak tau ape yang ada kat bookmark PC aku ni?
so kita tengok ...

http://dmuffinsfan.blogspot.com/ - sedap gile cupcake akak ni....beli time Birthday Adam...theme SpongeBob...sangat2 cute n sedap...

http://nurulain8888.blogspot.com/ - ok..yang ni kat side blah kanan bLog aku ni pun ada....inilah besan saya ...........In Future ~~~ hehehe

http://www.sarakids.com/blog/ - blog kak farah ni memang sangat2 berguna...stat dari Ummi dapat tahu pregnant kan Adam lagi da follow blog akak ni...barang2 keperluan breastfeed Adam pun Ummi beli kat sini tau...sekarang harga da murah sebab leh beli pakai pakej and kak farah da ade breastpump sendiri.....i'm proud of you la kak !!!

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/ - oh akak ni ada sorang anak dara yang sangat manis....nak jadi menantu aunty x?? hehehe

http://kechikgeejon.blogspot.com/ - ni my kazen punye blog....rasenye die da x update kot bLog die ni....udah bersarang je....

http://www.angelcupidkitchen.com/ - dia pandai wat macaron dan saya sangat jeles !!! sekian terima kasih !!!!

http://aidazaki.blogspot.com/ - pernah joined contest kat blog ni....tapi x de rezeki nak menang isk isk isk :'(

http://yakboktam.com/ - banyak jugak topik2 menarik kat sini ...

http://afxzal.blogspot.com/ - Ragam Pak Beruang

http://nurizspace.com/ - nak bergosip?? kat sini la....hehe xD

http://kupukupukecik.blogspot.com/ - adik manis.......nak jadi menantu i x??? Adam Khaalish single lagi.......hehehe ( pantang nmpak muka cantik je sume nak wat menantu !! )

http://www.made-by-rae.com/ - i loveeeeee craft !!



http://www.lyssasecret.com/ - nak tau rahsia2 cik lyssa?? lyssa ni banyak jasanya terhadap blogger2 amatur ni...banyak tutorial yang dia aja....



ok..ni yg ada kat bookmark PC....ni lom masuk lagi bookmark kat Laptop kat umah tu....hehehe kat dalam HP lagi.....kalau rajin nanti kita update lagi ~~~~

No comments: