20 July 2011

.:: tuToriaL pAda yaNg eXpeRT ::.

ok.....semua blogger yang da expert mesti nak buat tutorial pada yang dummies kan....kira blogger amatur la....senang cita cam aku la !!! memang special thanks tau kepada Cik Eka dan juga Puan Secret kita....memang banyak membantu dalam dunia blogging ni....Cik Eka kalau sudi, tak nak ganti ke yang kat side bar Cik Eka tu ?? hehehe saya kan blogger baru....

ok  STOP !!!!
jangan lari topic la uuoollss ~~~
 berbalik kepada entry malam ni...
sila rujuk gambar di bawah...

aT - 10 - tioN !!!!
sila dapatkan bimbingan dari orang dewasa dari anda sebelum melihat gambar di bawah..
oh lagi satu !!!!
don't you dare to try this at home !!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



ok.....itu saja....
so pada yang expert tu, cukup expert kah anda?
ada berani buat aksi macam ni ?
oh jangan !!!
kan da warning kat atas tu......

No comments: